Gokken op de Super Lucky Frog

En weer is er een geweldig nieuwe video slot online te spelen, namelijk de Super Lucky Frog. Bij dit geweldige slot maak je kans op een van de drie jackpotten die je bij het Gokken op de Super Lucky Frog kunt winnen. Het is een slot van deze tijd, en dit is dan ook zeker terug te zien aan de uitstraling van het spel. De Super Lucky Frog is gebaseerd op een oud sprookje genaamd “Folklore”. Het thema is dan ook helemaal terug te vinden in de vijf rollen waarmee je speelt, en niet alleen door de symbolen op de vijf rollen maar ook op vanwege de achtergrond waan je je in een mooi sprookje. Het Gokken op de Super Lucky Frog is dan ook sprookjes achtig mooi.

Hoe moet je Gokken op de Super Lucky Frog

Zoals we al aangaven heb je bij het Gokken op de Super Lucky Frog het idee dat je in een echt sprookjesbos aanwezig bent. De mooie bomen, planten en natuurlijk sprookjes achtige dieren brengen je helemaal in de sprookjes sfeer. Wat dan weer helemaal geen sprookjes zijn, zijn de drie jackpotten die er aanwezig zijn bij de Super lucky Frog gokkast. Deze kun je tijdens het Gokken op de Super Lucky Frog terug vinden boven aan in je scherm. De Jackpotten zijn progressief en blijven dus maar oplopen. Ben je aan het Gokken op de Super Lucky Frog, dan zie je dus met je eigen ogen de jackpotten oplopen. Je kunt de Jackpotten winnen door in het bonus spel terecht te komen. En eenmaal daar aangekomen ga je ook zeker weg met een van de jackpotten.

Want je bonus spel stopt pas op het moment dat je er een gewonnen hebt! Onder de jackpotten zie je de vijf rollen waarop je gaat Gokken op de Super Lucky Frog. Dit is dus waar je het basis spel speelt en gebruik kunt maken van de 25 winlijnen die er aanwezig zijn. Deze 25 winlijnen zie je langs de vijf rollen staan, en worden aangegeven met de cijfers 1 t/m 25. Als je op een van de cijfers gaat staan dan zal je ook precies kunnen zien hoe deze door je scherm loopt. En met bijvoorbeeld hoeveel winlijnen je wilt gaan Gokken op de Super Lucky Frog kun je allemaal aangeven in het control panel dat je onder aan in je scherm ziet. Ook kun je hier alle instellingen aanpassen om het spel geheel naar jou wens te spelen.


Spelwijze en verstandig Gokken op de Super Lucky Frog

Doordat je dus in het control panel alle instellingen kunt wijzigen en naar jou hand kunt zetten, is het Gokken op de Super Lucky Frog alleen maar aantrekkelijker. In het control panel kun je dus alle belangrijke zaken zoals het aantal winlijnen, welke muntwaarde je gebruikt en op welk inzetniveau je speelt aanpassen. Eigenlijk spreekt het control panel helemaal voor zich, de winlijnen pas je aan door op de knop inzetlijnen te klikken. Zoals we al zeiden kun je bij het Gokken op de Super Lucky Frog kiezen ui 25 winlijnen. Zoals dat bij alle video slots werkt is het ook bij de Super Lucky Frog zo dat hoe meer winlijnen je activeert hoe groter je kans op prijs is. Maar meer winlijnen activeren houdt wel in dat je ook je inzet verhoogd. En dit komt dan weer doordat je per winlijn een minimale inzet van 1 munt per winlijn hebt.

En dit kun je dan weer verhogen bij het inztniveau, er zijn er in het totaal 4 aanwezig bij het Gokken op de Super Lucky Frog. Op niveau 1 speel met een inzet van 1 munt per winlijn en worden je prijzen ook 1 keer uitbetaald. Hoe hoger je inzet, hoe meer munten per winlijnen je inzet, maar ook je winsten zullen hoger worden, deze worden namelijk maal het inzetniveau waarop je speelt uitbetaald. Dus bij het hoogste niveau, zal je winst x 4 worden uitgekeerd. Dan kun je als laatste nog je muntwaarde in het control panel aanpassen. Deze kun je aanpassen van 0.01 cent tot 0.50cent. We kunnen dus wel zeggen dat het Gokken op de Super Lucky Frog voor iedereen toegankelijk is op die manier.

Gratis of voor geld gokken en spelen

Wil je nou liever eerst rustig aan beginnen, dan is er ook een mogelijkheid om het spel eerst gratis uit te proberen. Speel je nou eerst gratis, dan kun je alle symbolen en winkansen eens op je gemak bekijken. Ook kun je de verschillende opties in het control panel eens verschillend aanpassen, zodat je precies weet welke instellingen het beste bij je past. Ook is het verstandig om de “paytable” eens door te nemen. Deze vind je links onder in je scherm en deze laat je de verschillende sprookjes achtige symbolen zien, en ook hoeveel munten ze waard zijn. Daar kun je meteen zien dat de Wild symbool bij het Gokken op de Super Lucky Frog, bij een aantal van 5 maar liefst 7500 munten waard is! Ook zie je hier de scatter symbolen, die je gratis spins op leveren. Maar wat nog veel interessanter is, zijn de bonus symbolen.

Heb je 3 bonus symbolen op een winlijn te pakken, dan wordt je naar het bonus spel van de Super Lucky Frog gelanceerd. Daar vind je een rad met de woorden “super” Lucky” en “Froggy “ en ook nog een munt symbool. Deze woorden staan natuurlijk voor de 3 jackpotten die er bij het Gokken op de Super Lucky Frog aanwezig zijn. Als je de munt draait is het natuurlijk altijd fijn om wat extra munten te verdienen, en dit kun je ook zo vaak mogelijk doen, want het bonus spel stopt pas op het moment dat je een van de jackpotten gedraaid hebt!

Speel dus nu dit sprookjes achtige slot, en ga er vandoor met een van de drie jackpotten!