Super Lucky Frog gokkast

Dat de Super Lucky Frog gokkast afgeleid is van het sprookje Folklore, daar kun je natuurlijk niet om heen. Maar waar je ook niet om heen kunt is het feit dat het wel in een modern jasje is gestoken. Maar dat is natuurlijk ook precies waar de meeste spelers naar op zoek zijn, een leuk en mooi spel van nu, waar je ook nog eens mooie prijzen mee kunt winnen. Want de prijzen bij de Super Lucky Frog gokkast liegen er niet om, zo heb je de wild- en scatter symbolen en is er ook nog eens een jackpot van de partij, om precies te zijn drie stuks.

Achtergrond van Super Lucky Frog Gokkast

Omdat de de Super Lucky Frog gokkast gebaseerd is op het sprookje van Folklore, hebben de makers het spel Super Lucky Frog dan ook in een sprookjesbos geplaatst. Met op de achtergrond verschillende grote bomen en mooie plantjes. En om niet te vergeten de sprookjes achtige figuren die er in het spel voorkomen. Zo heb je bijvoorbeeld een prachtige eenhoorn, en schattige kleine elfjes. De progressieve jackpotten die er aanwezig zijn bij de Super Lucky Frog gokkast zijn gelukkig niet op een sprookje gebaseerd. De jackpotten zijn te winnen bij het spelen van het bonus spel waar de Super Lucky Frog gokkast ook nog eens over bezit. Het zijn progressieve jackpotten, wat inhoudt dat ze oplopen naarmate er verschillende mensen op zullen spelen. Dat ze zo snel oplopen is dan ook niet vreemd, want de Super Lucky Frog gokkast is een razend populair spel onder de online video slots.

Bij het gokken op de Super Lucky Frog maak je gebruik van 5 rollen, hiermee speel je dan ook de hele tijd. Dit wil zeggen dat het niet af hangt van hoeveel je inzet bij het spelen van de Super Lucky Frog gokkast. Je hebt dus veel kansen om mooie prijzen te winnen, en deze kansen kun je ook nog eens vergroten door de 25 winlijnen die er aanwezig zijn. Je kunt zelf bepalen hoeveel je er inzet, maar je prijzen zullen alleen vallen op de geactiveerde winlijnen, dus het is natuurlijk wel verstandig om zoveel mogelijk winlijnen actief te maken. De winlijnen bij de Super Lucky Frog gokkast zijn te herkennen aan de cijfers langs de vijf rollen. Als je op een van deze cijfers gaat staan dan kun je ook meteen zien hoe de winlijn over je scherm loopt.


Hoe moet je spelen op de Super Lucky Frog Gokkast

Aan de onderkant van de Super Lucky Frog gokkast zie je het control panel, deze bestaat uit verschillende knoppen waarmee je de instellingen van het spel kunt aanpassen.

Deze instellingen zijn natuurlijk van groot belang op het verloop van je spel bij de Super Lucky Frog gokkast. Iedere verandering die je maakt heeft weer invloed op een andere instelling. Bij het spelen op de Super Lucky Frog gokkast kun je de volgende instellingen wijzigen, je muntwaarde, het aantal winlijnen en je inzetniveau. We zullen beginnen met de winlijnen, want hier hebben we het ook al eerder over gehad. Met de knop “inzetlijnen” kun je het aantal winlijnen bepalen. Zoals we al zeiden is het verstandig om er zoveel mogelijk te gebruiken, maar als je meer winlijnen inzet dan wordt automatisch je inzet ook hoger. Bij de Super Lucky Frog gokkast zet je namelijk voor elke winlijn 1 munt in, er zijn in totaal 25 winlijnen dus dat houdt dan in dat je 25 munten inzet per draai. Dit is dan meteen je minimale inzet, en deze kun je dan niet verlagen met dit aantal winlijnen. Wel kun je hem nog verhogen en dat doe je dan door middel van je inzetniveau te verhogen.

Verschillende niveau’s en uitbetalingen

Op niveau 1 zet je dan iedere keer 1 munt per winlijn in, en wordt je gewonnen prijs ook maar 1x uitbetaald. Daarom kun je dit niveau nog verhogen tot een maximum van 4. Speel je op niveau 4 dan zet je dus 4 munten per winlijn in, en zullen je prijzen ook 4x worden uitbetaald. Hoe hoger je inzet niveau hoe hoger je prijzen ook zullen zijn dus. Dan kun je als laatste nog bepalen hoeveel deze munten op de Super Lucky Frog gokkast waard zijn, en dit doe je door je muntwaarde aan te passen. Je kunt verschillende muntwaarde kiezen bij dit geweldige spel. Je speelt al vanaf 0.01 cent tot een maximum van 0.50 cent. Er zijn dus genoeg instellingen aanwezig om een mooie prijs te kunnen winnen bij de Super Lucky Frog gokkast.

Bij het opstarten van het spel zie je meteen al het leuke sprookjes achtige thema, en dit is dan ook terug te vinden in de symbolen waarmee je de Super Lucky Frog gokkast speelt. Er zijn namelijk mooie eenhoorns en elfjes aanwezig die het slot nog sprookjesachtiger maken. De laagste prijs die je bij het spelen van de Super Lucky Frog kunt winnen is 2 munten. Deze krijg je voor de symbolen die het meest voorkomen in het spel. In dit geval zijn dat de vlinders en de slakken. De eenhoorn en de elf die veel minder vaak voor komen leveren dan ook een stuk meer op, bij 5 van deze plaatjes win je namelijk al 500 munten! Dan is er nog een symbool dat dit alles overtreft en dat is het Wild symbool. Bij 5 van deze Wild symbolen win je namelijk 7500 munten! Naast de Wild en scatter symbolen die de Super Lucky Frog gokkast heeft, zijn er natuurlijk ook de bonus symbolen die je naar het geweldige bonus spel kunnen leiden.

Bij 3 of meer bonus symbolen kom je dus terecht in dit geweldige bonus spel. In dit bonus spel staat een groot rad met verschillende symbolen erop. Zo heb je het munt symbool, dat je dus veel munten op kan leveren. Dit is natuurlijk altijd mooi mee genomen, maar als je in het bonus spel komt speel je toch eigenlijk echt voor een van de jackpotten. De symbolen die op het rad staan geven namelijk de jackpotten aan die er aanwezig zijn bij de Super Lucky Frog gokkast. En het mooiste van alles is dat je bonus spel pas op houdt wanneer je een van de jackpotten hebt gewonnen! Bij het spelen van de Super Lucky Frog heb je dus altijd kans op mooie prijzen, en al helemaal als je in het bonus spel terecht komt!